Győri Audi ETO KCA Győri Audi ETO KC a 2016/17-es szezonra érvényes bérleteinek árusítását 2016. augusztus 15-én kezdi meg. A szurkolók ebben az évadban egész szezonra szóló bérleteket vásárolhatnak az elmúlt szezonhoz képest változatlan áron. A korábban bérlettel rendelkező szurkolók a bérletmegújításkor kedvezményesen vásárolhatnak az ETO Shopban.

A Győri Audi ETO KC a 2016/17-es évadban a korábbi szezon bérletértékesítéséhez képest változtat a szezonális bérletek árusításában abból a szempontból, hogy most nem felezi meg a szezont őszi és tavaszi időszakra, hanem egész szezonra érvényes bérleteket árusít.
A 2016/17-es szezonra szóló bérletek nem tartalmaznak Magyar Kupa mérkőzéseket, ugyanis a sorozat lebonyolítási rendje megváltozott. A 2016/17-es kiírás értelmében az előző szezon bajnokságának első és második helyezett csapatai (ennek értelmében a Győri Audi ETO KC is) automatikus résztvevői a Magyar Kupa négyes döntőjének.
A már bérlettel rendelkező szurkolók természetesen most is elővásárlási jogot élveznek, emellett a bérletmegújítás alkalmával az ETO Shopban kedvezményes vásárlási lehetőség is adódik a hűséges szurkolók számára. A bérletek megújítására 2016. augusztus 15-től 26-ig Online, és az Audi Aréna Győrben található Aréna Shopban kerül sor hétköznapokon. Új bérletek vásárlására augusztus 29-től adódik lehetőség Online és a győri Látogatóközpontban.

INFORMÁCIÓ
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×