Magyar Nemzeti Galéria

Budavári Palota A-B-C-D épület (1014 Budapest,Szent György tér 2.)
térkép
 Vasárnapi kórusmuzsika

Vasárnaponként 11 órakor kórusmuzsikával várjuk látogatóinkat.
A programon az állandó kiállításra váltott belépőjeggyel lehet részt venni.
A koncertek helyszíne a C épület I. emeleti kupolacsarnoka.


További információk

A kiállításjegyeket csak az azon feltüntetett napon használhatja fel.A jeggyel az adott idősáv kezdetétől a végéig léphet be a múzeumba.

A kombinált jegy az adott napra érvényes, ezért kérjük, hogy látogatását úgy időzítse, hogy mindegyik megtekinteni kívánt tárlatot ugyanazon a napon látogassa meg.

Figyelem! A jegy tulajdonosa az idősáv időtartama alatt bármikor beléphet a múzeumba, majd ott tetszőleges ideig tartózkodhat. Az idősáv kezdete és vége tehát nem a benntartózkodás időtartamát jelzi, hanem a belépés idejét.

Jegycsere: Ha a választott időpont mégsem alkalmas Önnek, akkor múzeumi jegyét más időpontra cserélheti. Ilyen változtatást csak a cserélni kívánt jegy érvényességi ideje előtt (az eredetileg választott idősáv kezdetéig), és csupán egy alkalommal végezhet, olyan idősávba, amelyben még vannak szabad jegyek! A jegycserét honlapunkra bejelentkezve a Személyes adatok / Saját vásárlások menüpontban tudja lebonyolítani, ahol ki kell választani a vásárlást, majd a Részletek, illetve Jegycsere feliratra kattintani.

A belépőjegyek áráról és az igénybe vehető kedvezményekről kérjük érdeklődjön a Magyar Nemzeti Galéria honlapján: http://www.mng.hu/informacio


2015-ben is Múzeum+!
Havonta egy alkalommal hosszított nyitva tartásunk alatt este 10-ig egy-egy olyan hétköznapi téma kerül középpontba, amely mindannyiunk számára jelent valami személyeset: például divat, szerelem, sport, erkölcs, zene, szépség, színház.

Ezen témák köré szervezzük alkalmanként programjainkat, tárlatvezetéseinket, workshopjainkat.

Célunk, hogy új megközelítésben, a hétköznapi valóság és a művészetek kapcsolódási pontjaira rámutatva, közelebb hozzuk a látogatóinkhoz a képzőművészetet, hogy a múzeumlátogatás élő és sokszínű élményt jelentsen számukra.

Meghívott vendégeink egészen új – s számukra is kihívást jelentő - szerepben mutatkoznak meg: tárlatvezetőként kalauzolják az érdeklődőket a múzeum gyűjteményében, új megközelítésben szólnak kedvenc műalkotásaikról és az aktuális témáról.

Workshopjainkban az alkotás örömét is megtapasztalhatják a látogatók, olyan tárgyakat készíthetnek, amit aztán magukkal is vihetnek emlékbe.

A Múzeum+ estéken neves borászok pincészetei – borkóstolóval egybekötve - mutatkoznak be, mellette ínyenc falatok és élő jazz teszik az estét teljessé.

Vásároljon most bérletet a következő év Múzeum+ sorozatára! A Múzeum+ tematikus estékre 5 illetve 10 alkalmas Bérlet (Gyűjtőjegy) is vásárolható, amely alkalmanként akár 20%-os kedvezményt jelent a belépő árából.
A Bérletet kétféle módon használhatja: Bérletként (egy személy 5, 10 alkalmas belépésre) illetve Gyűjtőjegyként is (több személy belépése egy-egy alkalommal, amíg a kontingens ki nem merül).

A júliusi Borszerdákra a bérlet egy szabadon választott időpontra érvényesíthető.

A január 15-i Múzeum+ estének a Szépművészeti Múzeum, az azt követő alkalmaknak egész évben – a Szépművészeti Múzeum rekonstrukciós munkálatai miatt - a Magyar Nemzeti Galéria lesz a helyszíne.

Szépművészeti Múzeum
Január 15. HÓDÍTÓK

Magyar Nemzeti Galéria
Február 5. POMPA
Március 12. ILLÚZIÓK
Április 16. VÉGZET
Május 21. HARMÓNIA
Július 8-15-22-29. BORSZERDÁK
Szeptember 17. POP/ART
Október 15. TREND
November 12. BOTRÁNY!
December 10. VARÁZS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×