Magyar Nemzeti Galéria

Budavári Palota A-B-C-D épület (1014 Budapest,Szent György tér 2.)
térkép
 ZÁRVA TARTÓ TÁRLATOK
Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a19. századi művészet állandó kiállítás nagy terme felújítás és átrendezés miatt 2016. április 20-tól zárva tart és 2016. októberében nyílik meg újra. A gyűjtemény több neves festménye a Várkert Bazár - Testőrpalotájában A Pesti Műegylet története című kiállításon tekinthető meg 2016. május 12. és augusztus 7. között.


Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy 2016. október 2-án, vasárnap rendezvény miatt állandó kiállításaink nem látogathatóak. Köszönjük szíves megértésüket.

További információk

A kiállításra, programra szóló belépőt csak az azon feltüntetett napon használhatja fel. Időszaki kiállításra szóló belépővel az adott idősáv kezdetétől a végéig léphet be a múzeumba, majd ott tetszőleges ideig tartózkodhat. Az idősáv kezdete és vége tehát nem korlátozza a benntartózkodás időtartamát.
Időszaki és kombinált kiállításra szóló belépőjeggyel az állandó kiállítás is megtekinthető.

A kombinált jegy az adott napra érvényes, ezért kérjük, hogy látogatását úgy időzítse, hogy mindegyik megtekinteni kívánt tárlatot ugyanazon a napon látogassa meg.

Jegycsere: Ha a választott időpont mégsem alkalmas Önnek, akkor múzeumi jegyét más időpontra cserélheti. Ilyen változtatást csak a cserélni kívánt jegy érvényességi ideje előtt (az eredetileg választott idősáv kezdetéig), és csupán egy alkalommal végezhet, olyan idősávba, amelyben még vannak szabad jegyek! A jegycserét honlapunkra bejelentkezve a Személyes adatok / Saját vásárlások menüpontban tudja lebonyolítani, ahol ki kell választani a vásárlást, majd a Részletek, illetve Jegycsere feliratra kattintani.

A Magyar Nemzeti Galéria honlapján tájékozódhat a belépőjegyek áráról és az igénybe vehető kedvezményekről, valamint a múzeum nyitvatartásáról.


2016-ban is Múzeum+!
Kéthavonta egy alkalommal hosszított nyitva tartásunk alatt este 10-ig egy-egy olyan hétköznapi téma kerül középpontba, amely mindannyiunk számára jelent valami személyeset: például divat, szerelem, sport, erkölcs, zene, szépség, színház.

Ezen témák köré szervezzük alkalmanként programjainkat, tárlatvezetéseinket, workshopjainkat.

Célunk, hogy új megközelítésben, a hétköznapi valóság és a művészetek kapcsolódási pontjaira rámutatva, közelebb hozzuk a látogatóinkhoz a képzőművészetet, hogy a múzeumlátogatás élő és sokszínű élményt jelentsen számukra.

Meghívott vendégeink egészen új – s számukra is kihívást jelentő - szerepben mutatkoznak meg: tárlatvezetőként kalauzolják az érdeklődőket a múzeum gyűjteményében, új megközelítésben szólnak kedvenc műalkotásaikról és az aktuális témáról.

Workshopjainkban az alkotás örömét is megtapasztalhatják a látogatók, olyan tárgyakat készíthetnek, amit aztán magukkal is vihetnek emlékbe.

A Múzeum+ estéken neves borászok pincészetei – borkóstolóval egybekötve - mutatkoznak be, mellette ínyenc falatok és élő jazz teszik az estét teljessé.

Vásároljon most bérletet a következő év Múzeum+ sorozatára! A Múzeum+ tematikus estékre 4 illetve 8 alkalmas Bérlet (Gyűjtőjegy) már vásárolható, amely alkalmanként akár 20%-os kedvezményt jelent a belépő árából. A Bérletet kétféle módon használhatja: Bérletként (egy személy 4, ill. 8 alkalmas belépésre) illetve Gyűjtőjegyként is (több személy belépése egy-egy alkalommal, amíg a kontingens ki nem merül).

A bérlet a júliusi Borszerdákra is felhasználható.

2016-os dátumok és programok:
Január 14. FÉTIS
Március 17. FRISS
Május 12. CIRKUSZ
Július 6-13-20-27. Borszerdák
Szeptember 15. MASZK
November 10. OPERA

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×