Szépművészeti Múzeum

Budapest XIV., Dózsa György út 41.
térkép
 


Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét az alábbiakra:

- Pünkösd körüli nyitva tartás:
június 8-9. (vasárnap-hétfő): NYITVA
június 10. (kedd): Toulouse-Lautrec világa - NYITVA, állandó kiállítások - ZÁRVA
- Június 22-én, vasárnap, a Múzeumok Éjszakáját követő napon NYITÁS 12 ÓRAKOR
- Az Antik Gyűjtemény állandó kiállítása felújítás miatt bizonytalan ideig ZÁRVA tart.
- A 19. századi művészet kiállítás 2014. június 17-25. között átrendezés miatt ZÁRVA tart.
Megértésüket köszönjük!

A kiállításjegyeket csak az azon feltüntetett időpontban használhatja fel. A nyitvatartási időt egyórás idősávokra osztjuk, és Önnek ki kell választania, hogy melyik napon, melyik idősávban kívánja a kiállítást meglátogatni. A jeggyel az adott idősáv kezdetétől a végéig léphet be a múzeumba. Az utolsó idősáv nyitva tartási napokon 16-tól 17 óráig tart.

A kombinált jegy az adott napra érvényes, ezért kérjük, hogy látogatását úgy időzítse, hogy mindegyik megtekinteni kívánt tárlatot ugyanazon a napon látogassa meg.

Figyelem! A jegy tulajdonosa az idősáv időtartama alatt bármikor beléphet a múzeumba, majd ott tetszőleges ideig tartózkodhat. Az idősáv kezdete és vége tehát nem a benntartózkodás időtartamát jelzi, hanem a belépés idejét.

Jegycsere: Ha a választott időpont mégsem alkalmas Önnek, akkor múzeumi jegyét más időpontra cserélheti. Ilyen változtatást csak a cserélni kívánt jegy érvényességi ideje előtt (az eredetileg választott idősáv kezdetéig), és csupán egy alkalommal végezhet, olyan idősávba, amelyben még vannak szabad jegyek! A jegycserét honlapunkra bejelentkezve a Személyes adatok / Saját vásárlások menüpontban tudja lebonyolítani, ahol ki kell választani a vásárlást, majd a Részletek, illetve Jegycsere feliratra kattintani.


A belépőjegyek áráról és az igénybe vehető kedvezményekről kérjük érdeklődjön a Szépművészeti Múzeum honlapján: http://www.szepmuveszeti.hu/nyitva_tartas_jegyar

2014-ben is Múzeum+!
Havonta egy alkalommal hosszított nyitva tartásunk alatt este 10-ig egy-egy olyan hétköznapi téma kerül középpontba, amely mindannyiunk számára jelent valami személyeset: például divat, szerelem, sport, erkölcs, zene, szépség, színház.

Ezen témák köré szervezzük alkalmanként programjainkat, tárlatvezetéseinket, workshopjainkat.

Célunk, hogy új megközelítésben, a hétköznapi valóság és a művészetek kapcsolódási pontjaira rámutatva, közelebb hozzuk a látogatóinkhoz a képzőművészetet, hogy a múzeumlátogatás élő és sokszínű élményt jelentsen számukra.

Meghívott vendégeink egészen új – s számukra is kihívást jelentő - szerepben mutatkoznak meg: tárlatvezetőként kalauzolják az érdeklődőket a múzeum gyűjteményében, új megközelítésben szólnak kedvenc műalkotásaikról és az aktuális témáról.

Workshopjainkban az alkotás örömét is megtapasztalhatják a látogatók, olyan tárgyakat készíthetnek, amit aztán magukkal is vihetnek emlékbe.

A Múzeum+ estéken neves borászok pincészetei – borkóstolóval egybekötve - mutatkoznak be, mellette ínyenc falatok és élő jazz teszik az estét teljessé.

Vásároljon most bérletet a következő év Múzeum+ sorozatára! A Múzeum+ tematikus estékre 5 illetve 10 alkalmas Bérlet (Gyűjtőjegy) is vásárolható, amely alkalmanként akár 20%-os kedvezményt jelent a belépő árából.
A Bérletet kétféle módon használhatja: Bérletként (egy személy 5, 10 alkalmas belépésre) illetve Gyűjtőjegyként is (több személy belépése egy-egy alkalommal, amíg a kontingens ki nem merül).
A Múzeum+ estékre 2014-ben váltakozva a Szépművészeti Múzeumban, valamint a Magyar Nemzeti Galériában kerül sor.

Február 13. Karnevál (MNG)
Március 6. Underground (SZM)
Április 10. Férfi és nő (MNG)
Május 8. Tánc (SZM)
Szeptember 18. Luxus (SZM)
Október 9. Test (MNG)
November 13. Másvilág (SZM)
December 11. Titok (MNG)

ELÉRHETŐSÉGGYAKORI KÉRDÉSEKCÉGINFORMÁCIÓÜZLETSZABÁLYZATADATVÉDELEM© 2013 Jegymester Kft. Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva.