Szépművészeti Múzeum

Budapest XIV., Dózsa György út 41.
térkép
 


2014. szeptember 20. szombat
UNICEF Magyar Bizottság és a Szépművészeti Múzeum közös gyermeknapot szervez a nemzetközi gyermeknapon, 2014. szeptember 20-án, Művészettel a gyermekekért címmel. A 10 órától 17:30-ig tartó program során alkotóműhely, UNICEF gyereksarok és fotókiállítás várja az érdeklődőket a Szépművészeti Múzeumban, és jelen lesz D. Tóth Kriszta, UNICEF nagykövet is. 14.30-tól változatos témájú egyedi tárlatvezetéseket indítanak a gyerekekről gyerekeknek és felnőtteknek, melyet szakképzett múzeumpedagógusok és az UNICEF Magyar Bizottság képviselői közösen vezetnek. A program célja, hogy közelebb hozzuk a gyermekeket és szüleiket a művészethez, azon keresztül pedig a gyerekjogokhoz és a fejlődő világ gyermekeinek problémáihoz. A múzeumba való belépés és a programokon való részvétel gyerekek számára ingyenes.
A Szépművészeti Múzeum az aznapi bevételből segíti az UNICEF céljainak megvalósítását.
Segítsen, hogy mi is segíthessünk! Vásárolja meg belépőjegyét szeptember 20-án az Állandó kiállításra a Múzeum jegypénztáraiban vagy a Jegymester webáruházában!

További információkért és a részletes programért keresse fel a Szépművészeti Múzeum honlapját  http://www.szepmuveszeti.hu/programok/muveszettel-a-gyermekekert-1474

A kiállításjegyeket csak az azon feltüntetett időpontban használhatja fel. A nyitvatartási időt egyórás idősávokra osztjuk, és Önnek ki kell választania, hogy melyik napon, melyik idősávban kívánja a kiállítást meglátogatni. A jeggyel az adott idősáv kezdetétől a végéig léphet be a múzeumba. Az utolsó idősáv nyitva tartási napokon 16-tól 17 óráig tart.

A kombinált jegy az adott napra érvényes, ezért kérjük, hogy látogatását úgy időzítse, hogy mindegyik megtekinteni kívánt tárlatot ugyanazon a napon látogassa meg.

Figyelem! A jegy tulajdonosa az idősáv időtartama alatt bármikor beléphet a múzeumba, majd ott tetszőleges ideig tartózkodhat. Az idősáv kezdete és vége tehát nem a benntartózkodás időtartamát jelzi, hanem a belépés idejét.

Jegycsere: Ha a választott időpont mégsem alkalmas Önnek, akkor múzeumi jegyét más időpontra cserélheti. Ilyen változtatást csak a cserélni kívánt jegy érvényességi ideje előtt (az eredetileg választott idősáv kezdetéig), és csupán egy alkalommal végezhet, olyan idősávba, amelyben még vannak szabad jegyek! A jegycserét honlapunkra bejelentkezve a Személyes adatok / Saját vásárlások menüpontban tudja lebonyolítani, ahol ki kell választani a vásárlást, majd a Részletek, illetve Jegycsere feliratra kattintani.


A belépőjegyek áráról és az igénybe vehető kedvezményekről kérjük érdeklődjön a Szépművészeti Múzeum honlapján: http://www.szepmuveszeti.hu/nyitva_tartas_jegyar

2014-ben is Múzeum+!
Havonta egy alkalommal hosszított nyitva tartásunk alatt este 10-ig egy-egy olyan hétköznapi téma kerül középpontba, amely mindannyiunk számára jelent valami személyeset: például divat, szerelem, sport, erkölcs, zene, szépség, színház.

Ezen témák köré szervezzük alkalmanként programjainkat, tárlatvezetéseinket, workshopjainkat.

Célunk, hogy új megközelítésben, a hétköznapi valóság és a művészetek kapcsolódási pontjaira rámutatva, közelebb hozzuk a látogatóinkhoz a képzőművészetet, hogy a múzeumlátogatás élő és sokszínű élményt jelentsen számukra.

Meghívott vendégeink egészen új – s számukra is kihívást jelentő - szerepben mutatkoznak meg: tárlatvezetőként kalauzolják az érdeklődőket a múzeum gyűjteményében, új megközelítésben szólnak kedvenc műalkotásaikról és az aktuális témáról.

Workshopjainkban az alkotás örömét is megtapasztalhatják a látogatók, olyan tárgyakat készíthetnek, amit aztán magukkal is vihetnek emlékbe.

A Múzeum+ estéken neves borászok pincészetei – borkóstolóval egybekötve - mutatkoznak be, mellette ínyenc falatok és élő jazz teszik az estét teljessé.

Vásároljon most bérletet a következő év Múzeum+ sorozatára! A Múzeum+ tematikus estékre 5 illetve 10 alkalmas Bérlet (Gyűjtőjegy) is vásárolható, amely alkalmanként akár 20%-os kedvezményt jelent a belépő árából.
A Bérletet kétféle módon használhatja: Bérletként (egy személy 5, 10 alkalmas belépésre) illetve Gyűjtőjegyként is (több személy belépése egy-egy alkalommal, amíg a kontingens ki nem merül).
A Múzeum+ estékre 2014-ben váltakozva a Szépművészeti Múzeumban, valamint a Magyar Nemzeti Galériában kerül sor.

Szeptember 18. Luxus (SZM)
Október 9. Test (MNG)
November 13. Másvilág (SZM)
December 11. Titok (MNG)

ELÉRHETŐSÉGGYAKORI KÉRDÉSEKCÉGINFORMÁCIÓÜZLETSZABÁLYZATADATVÉDELEM© 2013 Jegymester Kft. Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva.