Ajándék- és tiszteletjegy-érvényesítés

Ajándék- és tiszteletjegy-érvényesítés

Ezen az oldalon az Ön birtokában lévő ajándékjegyeket vagy tiszteletjegyeket érvényesítheti egy adott időpontra. Erre azért van szükség, mert a múzeum kiállításait csak adott idősávra érvényes jeggyel lehet látogatni, és az ajándékjegy ill. a tiszteletjegy még nincs időponthoz kötve. A jegy érvényesítését legkésőbb a választott idősávot megelőző napon lehet elvégezni.

Fontos: a kiállításra belépni az ajándékjeggyel nem lehet, hanem arra az érvényesítés végén kapott, időpontra szóló belépőjegy jogosít. (Az érvényesítés után a továbbiakban ajándékjegyre már nincs szükség.) Arra készüljön, hogy az érvényesítés végén kapott belépőjegyeket ki kell nyomtatnia.

Kérjük, írja be a jegyen lévő vonalkódot (a vonalkód alatti betűsorozatot) az alábbi mezőbe, majd kattintson a Felvesz gombra. Ha több jegye van, egyszerre egy kódot írjon be, majd a Felvesz gomb után folytathatja a következővel.


Az áremelés jogát az intézmény fenntartja, ajándékjegy érvényesítésekor az esetleges különbözeti összeg kiegyenlítese szükséges!

Érvényesíteni kívánt vonalkód

Érvényesítéshez bejelentkezés vagy regisztráció szükséges.

KIEMELT AJÁNLATUNK
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Online fizetési partnereink:
Elfogadott bankkártya-típusok
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×