Budapest Jazz Club

Jazz Szilveszter 2017

Fesztivál

Program
21:00: Kapunyitás

21:30: Voice & Guitar: Micheller Myrtill - Pintér Tibor Duo
Micheller Myrtill és Pintér Tibor több mint tíz éve sikeres formációja havi rendszerességgel lép fel a Budapest Jazz Clubban. Musorukat elsosorban jazz standardek, örökzöldek és popdalok jazzes feldolgozásai alkotják. Bravúros és improvizatív eloadásuk különleges koncertélményt nyújt.

Micheller Myrtill – ének, Pintér Tibor – gitár

23:00: Elsa Valle y sus Hermanos
Elsa Valle Kubában született, jelenleg Európában él. Magyarországra való költözése elott a legrangosabb havannai zenemuvészeti akadémiát végezte el, majd ezt követoen számos dél-amerikai és európai fesztiválon szerepelt nagy sikerrel. Hangja, énekstílusa egyszerre érzéki, melankolikus és robbanékonyan improvizatív. Több stílusban jártas, hiszen dolgozott együtt spanyol flamenco zenészekkel, és bizonyította tehetségét a legendás Buena Vista Social Club elött is. Elsa Valle új zenekarával az afro zene és a kubai zene gyökereit hívta segítségül. Ebben a formációban négy zenésztársával kiválóan fuzionálja az afro dallamokat és ritmusokat a jazz zene világával.

Elsa Valle – ének, Winand Gábor – szaxofon, ének, Rozsnyói Péter – zongora, Orbán György – bőgő, Kőszegi Imre – dob

00:00: Éjféli pezsgős koccintás

A szilveszteri programunkra érkezo vendégeket a koncertteremben széksorokkal, míg a kávézóban és a bistroban kötetlen állófogadáshoz berendezett terekkel várjuk.

Az éjféli koccintás után egy gyors átrendezést követoen a bistro-t tánctérré, míg a kávézót és a koncertteremet asztalokkal és székekkel berendezve alakítjuk át.

00:30: Jazz-funk dj party (bistro)

00:30: Balázs József Trio (koncertterem)

A legendás New York-i Blue Noteban és a Detroit Jazz Fesztiválon is elsöpro sikert aratott East Gipsy Band zongorista vezetoje Balázs József, a középgeneráció egyik legtehetségesebb billentyuse. A jazz mellett az RnB és az igényes pop zene sem idegen számára, számos formációja mellett a BJC Jam Session estjeinek is kulcsfigurája.

Balázs József – zongora, Lakatos Pecek Krisztián – bőgő, Balázs Elemér – dob

Az est programját tovább színesíti, hogy az idei Jazz Szilveszter házigazdája, Kaszányi Roland nemcsak kiváló konferanszié, de különleges tehetségű illuzionista is, aki trükkjeivel a színpadról és vendégtérben is szó szerint elbűvöli ezen az estén a publikumot.

Ételek
A programok mellett éjféli pezsgővel, éjfél után házi töltött káposztával és 21:00 és 23:00 óra között az alábbi falatkákkal, tapaszokkal várjuk vendégeinket.

Friss lencsesaláta pirított virslivel

Pezsgős káposzta malac sülttel

Kacsamáj mousse-os lilahagymalekváros mini kanapé

Avokádókrémmel megkent roston csirkemelles mini kanapé

Paradicsomos, bazsalikomos bruschetta

édesburgonya-krémleves édes chili szószban forgatott garnélával

Zöldborsókrémleves pörkölt mandulapehellyel

éjfél után töltött káposzta tejföllel, friss kenyérrel


Jegyárak
Teljes estés jegy 21:00-tól: 19.900 Ft
Éjszakai jegy 23:30-tól: 5.900 Ft
Éjszakai jegy, csoportos kedvezmény 6 főtől: 4.900 Ft


DEC.
31-től
JAN.
1-ig
E-jegy
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×