Millenáris Park

KávéBár Bazár 2019 - A Tizedik!

Borkultúra, gasztronómia

Tizedik születésnapját ünnepli a KávéBár Bazár, a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye.

Ezúttal még nagyobb helyszínre, a Millenáris Park B csarnokába költözünk, ahol számos kiállító és szakmai program várja az érdeklődőket, a belépő pedig tartalmazza az egész napos kávékóstolást, valamint borok és párlatok kóstolását is.

A rendezvény ad otthont február 9-én a Magyar Amatőr Barista Bajnokságnak és a Magyar Cup Tasters Bajnokság elődöntőjének, február 10-én pedig a Magyar Cup Tasters Bajnokság döntőjének, valamint a jubileumi, Magyar Bartender Szövetség versenyének és konferenciájának .

A versenyek mellett számos kísérőprogram várja látogatókat: előadások, vezetett kóstolók, látványos bemutatók is részei a kétnapos eseménynek. A hazai kávé- és bárvilág színe-java a kiállítók között lesz, s emellett borászatok és gasztro-standok teszik még színesebbé a Bazárt.

Jegyárak:

Elővételes napijegy február 7-ig: 3000 Ft
Elővételes kétnapi jegy február 7-ig: 5500 Ft
Elővételes páros jegy december 28-ig: 5200 Ft (2 fő részére szóló napijegy)
Napijegy a helyszínen: 3500 Ft

A programokkal kapcsolatban a az esemény Facebook oldalán, illetve az alábbi oldalon található bővebb információ.

Rendezvényeinkre történő jegy vásárlásával a látogató elfogadja, hogy rendezvényeink egész területén, illetve az előadótermekben kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen látogatói minőségében bármely látogató feltűnhet, de a felvétel felhasználásával összefüggésben semmilyen követeléssel nem élhet sem a rendezvény helyszínével, sem a szervezőkkel vagy a felvétel készítőivel, illetve a felvételt bármely más érvényes jogcímen felhasználókkal szemben.

FEBR.
9-től
FEBR.
10-ig
11:00
19:00
Személyes jegyátvétel
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×