Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár

Ázsia orchideái

Orchidea és bromélia kiállítás a Vajdahunyadvárban

Kiállítás

A Magyar Orchidea Társaság tavaszi kiállításán Ázsia orchideáit mutatja be a látogatóknak. Ázsia trópusi és szubtrópusi területei a világ leggazdagabb orchidea-élőhelyei. Rendkívüli fajgazdagság jellemző Ázsia erdeire, amelyek közül nagyon sok ismerős a hazai orchidea-kedvelő közönség előtt is. Például a nálunk és Európa-szerte legnépszerűbb Phalaenopsis, azaz lepkeorchidea is ázsiai eredetű, de említhetnénk még a gyönyörű és változatos Dendrobiumokat, a hűvös helyen is jól tartható Cymbidiumokat, a floráriumok díszeit, a Bulbophyllumokat. Lenyűgözőek a szín- és formagazdag Vanda-félék, és a lakásokban könnyen tartható papucs orchideák (Paphiopedilumok) is.Többek között ezeket a fajokat és hibridjeiket is megcsodálhatják a látogatók a Magyar Orchidea Társaság tavaszi kiállításán, március 21. és 24. között Budapesten, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, a Vajdahunyadvárban, ahol a Társaság tagjai legszebb virágzó orchideáikat mutatják be.

A kiállítás ideje alatt szakmai előadásokon informálódhatnak a látogatók az orchideák tartásáról, növényvédelméről, és választ kaphatnak az orchideákkal kapcsolatos kérdéseikre.

Teljes árú jegy: 1900 Ft
Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy online csak teljes árú jegy vásárolható!

Kérjük e-jegyét kinyomtatva hozza magával, a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít!

Kedvezményes belépőjegyek vásárlására csak a helyszínen van lehetőség (nyugdíjas, gyermek, családi, csoportos belépőjegyek).

Csoportok bejelentkezése: info@orchideatarsasag.hu, +36-30-698-9755

További információ:
+36-1/422-0765
www.orchideatarsasag.hu
www.orchideakiallitas.hu
www.mmgm.hu

MÁRC.
21-től
MÁRC.
24-ig
10:00
18:00
Saját nyomtatású jegyek
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×