Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár

A RHYNCHOSTYLIS és társai

Orchidea- és bromélia kiállítás a Vajdahunyadvárban

Kiállítás

Ebben az évben a Magyar Orchidea Társaság egy olyan orchidea különlegességgel várja látogatóit, amelyet a nagy európai kiállításokon is csak ritkán láthat a közönség. Ez a gyönyörű orchidea a Rhynchostylis, amely különböző színű, fürtökben nyíló, illatos virágaival első látásra elvarázsolja az embereket. Ez az orchidea nemzetség Délkelet-Ázsiában honos, főképpen Thaiföldön és Malajziában. Speciális igényei miatt európai környezetben nehezen tartható, ezért is számít igazi különlegességnek bemutatása a Magyar Orchidea Társaság tavaszi kiállításán.

A fantasztikus szépségű virágon kívül sok egyéb, tavasszal nyíló orchideával és broméliával találkozhatnak látogatóink. A Társaság tagjainak gyűjteményéből származó gyönyörű növényekkel és évről-évre új meglepetésekkel várják a látogatókat.

A kiállítást az orchideatartással kapcsolatos szakmai előadások egészítik ki, ahol mindenki betekintést nyerhet e szép növények gondozásának rejtelmeibe, és tanácsot kaphat otthon nevelt orchideájának kivirágoztatásához.

Nem lenne teljes a kiállítás a Föld különböző tájairól érkezett kereskedők nélkül, akiknél megvásárolhatók a természetnek ezen csodálatos ékszerei, és ahol rengeteg időt lehet eltölteni az orchideák közötti böngészéssel, válogatással.

A Magyar Orchidea Társaság szeretettel várja látogatóit a tavaszi Orchidea Kiállításán a Vajdahunyadvárban!

Jegyek kaphatók elővételben, és interneten keresztül is!

További részletes információk: www.orchideatarsasag.hu

MÁRC.
19-től
MÁRC.
22-ig
10:00
18:00
E-jegy
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×