Témakörök Bezárás


Ajándékjegyek


Az ajándékjegy lényege, hogy a felhasználás időpontja nem meghatározott. A megajándékozott döntheti el, hogy milyen időpontban szeretné megnézni a kiállítást: ajándékjegyével a kívánt időpontra regisztrálhat.

Ajándékjegyeket vásárolni honlapunkon az Ajándékjegy-vásárlás menüpontnál lehet. Az ajándékjegyek ára megegyezik az elővételben vásárolt belépőjegyek árával. Az ajándékjegyek saját nyomtatású online jegyek, amelyeket a vevő saját nyomtatójával maga nyomtat ki.

Az ajándékjegy tehát még közvetlenül nem jogosít belépésre, csak az ajándékjegy-érvényesítés művelete után kapott, adott idősávra szóló belépőjegy. Az ajándékjegy-érvényesítés műveletét interneten, a http://www.jegymester.hu/jegyerv címen lehet elvégezni. Az ajándékjegy-érvényesítés lépései:

A kódok megadása után választhat egyszerű és összetett érvényesítési mód közül. Egyszerű érvényesítés esetén nincs más dolga, mint a kívánt idősávot kiválasztani, majd a jegyeket kinyomtatni. A legtöbb esetben tehát az egyszerű érvényesítést érdemes választani! Ha az összetett érvényesítést választja, akkor az időpont kiválasztása után az arra az időpontra kért jegyek típusát és számát is meg kell adnia, így lehetősége nyílik ajándékjegyeit több különböző időpont között elosztani, illetve az ajándékjegyen jelzett jegytípushoz képest más jegytípust választani (ha ily módon drágább jegyeket választ, a különbözetet bankkártyával kifizetheti).

Ajándékjegy- és tiszteletjegy-tulajdonosok! A múzeumba belépni nem az ajándékjeggyel lehet, hanem a jegyérvényesítés végén kapott, kinyomtatott belépőjeggyel. Javasoljuk, hogy gondoskodjanak mielőbb jegyeik időpontra érvényesítéséről.

© 2019 Jegymester Kft. Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva.