Petőfi Irodalmi MúzeumRENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY

Rendezvényeink elmaradnak

A magyar kormány mai ülésén veszélyhelyzetet rendelt el a koronavírus járvány miatt, és azonnali hatállyal megtiltotta a 100 főnél nagyobb látogatottságú beltéri és 500 főnél nagyobb látogatottságú kültéri rendezvényeket.
Figyelembe véve a kormány döntését, a lakosság érdekeit és a közegészségügyi szempontokat sajnálattal közöljük, hogy a Petőfi Irodalmi Múzeumba és a tagintézményeinkbe tervezett beltéri rendezvényeink előreláthatólag március végéig elmaradnak. Programjainkat igyekszünk a veszélyhelyzet elmúlta után újra meghirdetni.
A rendezvényeinkre megvásárolt jegyek a váltás helyén visszaválthatóak, az online vásárolt jegyek visszaváltásáról pedig a Jegymester küld értesítést a vásárlóknak.
Nemzeti ünnepünkön, március 15-én 12:00 órától megtartjuk a koszorúzással egybekötött ünnepi megemlékezést a múzeum udvarán álló Petőfi-szobornál. Ünnepi beszédet mond: Fekete Vince költő. Közreműködik: a Cédrus Táncegyüttes.
Kültéri programjaink közül megrendezzük a március 14-re 15:00 órától tervezett Vésd föl ezt a napot című irodalmi sétát Petőfi és a „március tizenötödikei” események nyomában. A sétára korlátozott számban vásárolható jegy.
Áprilisi programjainkkal kapcsolatban a jövőben is informáljuk a múzeum közönségét és a sajtó munkatársait, a fejleményekről folyamatosan tájékoztatást nyújtunk holnapunkon és facebook oldalunkon is.

Kiállításaink jelenleg látogathatóak.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

Előadások időrendben Bérletek Produkciók
INFORMÁCIÓ
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×