Veszprém Kézilabda Klub

Július 20-án indul bérletek értékesítése!

A szurkolói kártyával rendelkezők idén is kedvezményre számíthatnak!

Tájékoztatjuk a tisztelt Szurkolóinkat, hogy a jegymester.hu oldalán, valamint a Veszprém Aréna pénztárában július 20-tól augusztus 11-ig tart a Telekom Veszprém 2017/2018-as szezonjának hazai mérkőzéseire szóló bérletek megújításának időszaka.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is jelentős kedvezményt kapnak a szurkolói kártyával rendelkezők, nemcsak most a bérlet árából, de szezon közben a jegyek árából is. Érdemes lesz tehát szurkolói kártyát igényelnie annak, akinek még nincsen. Fontos információ, hogy a már korábban megvásárolt szurkolói kártyák automatikusan és ingyen meghosszabbításra kerülnek, azaz nem szükséges azokat külön megújítani. Kizárólag az újonnan kiváltott szurkolói kártyáért kell fizetni, amelynek ára idén is 1.000 Ft.

Technikai okokból kérünk mindenkit, hogy legkésőbb 24 órával a bérletvásárlás előtt igényelje meg szurkolói kártyáját ennek érdekében! Egy szurkolói kártyával csak egy bérletet lehet kiváltani.

Az előre igényelt szurkolói kártya kifizetésének, akárcsak a bérlet meghosszabbításának és kifizetésének, két módja van: online a jegymester.hu oldalán, valamint személyesen.

Az online bérletvásárlással egy időben lehetőség van az előre igényelt szurkolói kártya kifizetésére is. Mindez két külön tételként fog megjelenni a végső számlán, és természetesen már a kedvezményes bérletár fog azon szerepelni. Az online történő bérletmegújítás során szükség lesz beírni a régi bérlet és a szurkolói kártya vonalkódjának számát is.

Személyesen munkanapokon 8:00 és 16:30 között lehetőség van a Veszprém Aréna 113-as irodájában is a szurkolói kártya megvásárlására, és egyben átvételére. Ezt követően a kiváltott kártyával, valamint a tavalyi bérlet felmutatásával legkorábban 24 óra múlva lehetséges az Arénában (július 20-tól) kedvezményes áron megújítani a bérletet.

Aki igényelt az interneten a szurkolói kártyát, az mind online, mind az Aréna pénztárában meg tudja hosszabbítani a bérletét, függetlenül attól, hogy a kezében van-e már a kártyája. Igényelni a hivatalos oldalunkon lehet, a következő linken: http://www.handballveszprem.hu/szurkoloi-kartya

INFORMÁCIÓ
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×