Magyar Nemzeti Galéria

1014 Budapest,Szent György tér 2 (Budavári Palota A-B-C-D épület)
térkép
 
Kérjük, jegyvásárlás előtt tájékozódjon a Magyar Nemzeti Galéria honlapján a belépőjegyek áráról és az igénybe vehető kedvezményekről, valamint a múzeum nyitvatartásáról, illetve az esetleges korlátozásokról.

Nyitva tartás az ünnepi időszakban:
december 24-25. - ZÁRVA
december 26. - NYITVA
december 31. - NYITVA 16.00-ig,
január 1. (hétfő) - NYITVA 12.00-től
január 2. (kedd) - ZÁRVA2017-ben havi rendszerességgel folytatódik Múzeum+ programsorozatunk
Havonta egy alkalommal hosszított nyitva tartásunk alatt este 6- 10 óra között egy-egy olyan hétköznapi téma kerül középpontba, amely mindannyiunk számára jelent valami személyeset: például divat, szerelem, sport, erkölcs, zene, szépség, színház.

Ezen témák köré szervezzük alkalmanként programjainkat, tárlatvezetéseinket, workshopjainkat.

Célunk, hogy új megközelítésben, a hétköznapi valóság és a művészetek kapcsolódási pontjaira rámutatva, közelebb hozzuk a látogatóinkhoz a képzőművészetet, hogy a múzeumlátogatás élő és sokszínű élményt jelentsen számukra.

Meghívott vendégeink egészen új – s számukra is kihívást jelentő - szerepben mutatkoznak meg: tárlatvezetőként kalauzolják az érdeklődőket a múzeum gyűjteményében, új megközelítésben szólnak kedvenc műalkotásaikról és az aktuális témáról.

Workshopjainkban az alkotás örömét is megtapasztalhatják a látogatók: olyan tárgyakat készíthetnek, amit emlékbe magukkal is vihetnek.

A Múzeum+ estéken neves borászok pincészetei – borkóstolóval egybekötve – mutatkoznak be, mellette ínyenc falatok és élő jazz teszik az estét teljessé.

BÉRLET IS VÁLTHATÓ! A Múzeum+ tematikus estékre 5 illetve 10 alkalmas Bérlet (Gyűjtőjegy) vásárolható, amely alkalmanként 20%-os kedvezményt jelent a belépő árából. A Bérletet kétféle módon használhatja: Bérletként (egy személy 5, ill. 10 alkalmas belépésre). illetve Gyűjtőjegyként is (több személy belépése egy-egy alkalommal, amíg a kontingens ki nem merül).

A bérlet a júliusi Borszerdák egyik választott alkalmára is felhasználható.


2017-es dátumok és programok:

január 19. BABONA
február 16. LABIRINTUS
március 9. SZALON
április 6. REMIX
május 20. stART
július 5-12-19-26. Borszerdák
szeptember 14. AVANTGÁRD
október 12. FOLKLÓR
november 16. RETRO
december 14. KARÁCSONY

Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×