Magyar Nemzeti Galéria

1014 Budapest,Szent György tér 2 (Budavári Palota A-B-C-D épület)
térkép
 
Kérjük, jegyvásárlás előtt tájékozódjon a Magyar Nemzeti Galéria honlapján a belépőjegyek áráról és az igénybe vehető kedvezményekről, valamint a múzeum nyitvatartásáról, illetve az esetleges korlátozásokról.


2018-ban havi rendszerességgel folytatódik Múzeum+ programsorozatunk
Havonta egy alkalommal hosszított nyitva tartásunk alatt este 6- 10 óra között egy-egy olyan hétköznapi téma kerül középpontba, amely mindannyiunk számára jelent valami személyeset: például divat, szerelem, sport, erkölcs, zene, szépség, színház.

Ezen témák köré szervezzük alkalmanként programjainkat, tárlatvezetéseinket, workshopjainkat.

Célunk, hogy új megközelítésben, a hétköznapi valóság és a művészetek kapcsolódási pontjaira rámutatva, közelebb hozzuk a látogatóinkhoz a képzőművészetet, hogy a múzeumlátogatás élő és sokszínű élményt jelentsen számukra.

Meghívott vendégeink egészen új – s számukra is kihívást jelentő - szerepben mutatkoznak meg: tárlatvezetőként kalauzolják az érdeklődőket a múzeum gyűjteményében, új megközelítésben szólnak kedvenc műalkotásaikról és az aktuális témáról.

Workshopjainkban az alkotás örömét is megtapasztalhatják a látogatók: olyan tárgyakat készíthetnek, amit emlékbe magukkal is vihetnek.

A Múzeum+ estéken neves borászok pincészetei – borkóstolóval egybekötve – mutatkoznak be, mellette ínyenc falatok és élő jazz teszik az estét teljessé.

BÉRLET IS VÁLTHATÓ! A Múzeum+ tematikus estékre 5 illetve 10 alkalmas Bérlet (Gyűjtőjegy) vásárolható, amely alkalmanként 20%-os kedvezményt jelent a belépő árából. A Bérletet kétféle módon használhatja: Bérletként (egy személy 5, ill. 10 alkalmas belépésre). illetve Gyűjtőjegyként is (több személy belépése egy-egy alkalommal, amíg a kontingens ki nem merül).

A bérlet a júliusi és augusztusi Borszerdák egyik választott alkalmára is felhasználható.


2018-as dátumok és programok:

január 11. CS
február 17. SZO
március 8. CS
április 14. SZO
május 17. CS
július 5., 12., 19., 26.
augusztus 1.
szeptember 15. SZO
október 11. CS
november 15. CS
december 13. CS
M+ Kultusz
Retro parti (finisszázs)
M+ A NŐ
stART Fesztivál 2.0
M+ Gasztro
Borszerdák (MNG)
Borszerda Extra - Absztrakt
Viva la Mexico!
M+ Modern
M+ Klasszik (Szépművészeti Múzeum)
M+ Karácsony

Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×