Magyar Nemzeti Galéria

1014 Budapest,Szent György tér 2 (Budavári Palota A-B-C-D épület)
térkép
 
Kérjük, jegyvásárlás előtt tájékozódjon a Magyar Nemzeti Galéria honlapján a belépőjegyek áráról és az igénybe vehető kedvezményekről, valamint a múzeum nyitvatartásáról, illetve az esetleges korlátozásokról.


2017-ben havi rendszerességgel folytatódik Múzeum+ programsorozatunk
Havonta egy alkalommal hosszított nyitva tartásunk alatt este 6- 10 óra között egy-egy olyan hétköznapi téma kerül középpontba, amely mindannyiunk számára jelent valami személyeset: például divat, szerelem, sport, erkölcs, zene, szépség, színház.

Ezen témák köré szervezzük alkalmanként programjainkat, tárlatvezetéseinket, workshopjainkat.

Célunk, hogy új megközelítésben, a hétköznapi valóság és a művészetek kapcsolódási pontjaira rámutatva, közelebb hozzuk a látogatóinkhoz a képzőművészetet, hogy a múzeumlátogatás élő és sokszínű élményt jelentsen számukra.

Meghívott vendégeink egészen új – s számukra is kihívást jelentő - szerepben mutatkoznak meg: tárlatvezetőként kalauzolják az érdeklődőket a múzeum gyűjteményében, új megközelítésben szólnak kedvenc műalkotásaikról és az aktuális témáról.

Workshopjainkban az alkotás örömét is megtapasztalhatják a látogatók: olyan tárgyakat készíthetnek, amit emlékbe magukkal is vihetnek.

A Múzeum+ estéken neves borászok pincészetei – borkóstolóval egybekötve – mutatkoznak be, mellette ínyenc falatok és élő jazz teszik az estét teljessé.

BÉRLET IS VÁLTHATÓ! A Múzeum+ tematikus estékre 5 illetve 10 alkalmas Bérlet (Gyűjtőjegy) vásárolható, amely alkalmanként 20%-os kedvezményt jelent a belépő árából. A Bérletet kétféle módon használhatja: Bérletként (egy személy 5, ill. 10 alkalmas belépésre). illetve Gyűjtőjegyként is (több személy belépése egy-egy alkalommal, amíg a kontingens ki nem merül).

A bérlet a júliusi Borszerdák egyik választott alkalmára is felhasználható.


2017-es dátumok és programok:

január 19. BABONA
február 16. LABIRINTUS
március 9. SZALON
április 6. REMIX
május 20. stART
július 5-12-19-26. Borszerdák
szeptember 14. ABSZTRAKT
október 12. MODERN
november 16. RETRO
december 14. KARÁCSONY

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×