Pannon FilharmonikusokKedves Közönségünk!

A legutóbbi, 2020. április 30-i kormányrendelet augusztus 15-ig az egész ország területén betiltotta a rendezvényeket, így a Pannon Filharmonikusok koncertjei a 2019/2020-as évad végéig elmaradnak.

Az évadok szerkesztése „békeidőben” gondos és összetett munkát, akár több hónapos előkészítést igényelnek. A jelenlegi helyzetben gyorsan újra kell gondolnunk a következő évad koncertjeit, és az elmaradt hangversenyek pótlásának lehetőségeit. A zenekar menedzsmentje és művészeti vezetése azon dolgozik, hogy mielőbb meghirdethesse a következő évadot és a pótlásokat a pécsi közönségnek.

Hiszünk abban, hogy a Pannon Filharmonikusok élvezi a közönségének bizalmát, és köszönjük türelmüket!

Tisztelettel hívjuk fel a figyelmüket arra, hogy az a körülmény, hogy a zenekar nem koncertezhet, nehéz helyzetbe hozhatja együttesünket. Kérjük, hogy amennyiben lehetőségükben áll, csatlakozzanak ahhoz az ún. #neváltsvisszajegyet mozgalomhoz, amelynek célja, hogy arra inspirálja a kultúra fogyasztóit, hogy fogadják el a pótlásként felajánlott előadásokat, de ha az valamiért nem megfelelő, akkor se váltsák vissza jegyeiket. Ezzel a támogató magatartással Ön is sokat segíthet zenekarunknak, melyért fogadja külön köszönetünket.

Az elmaradó koncertek jegyvásárlóinak, és a zenekar bérleteseinek továbbra is a megadott elérhetőségeiken, közvetlenül fogunk tájékoztatást nyújtani a hangversenyek pótlásáról, és a jegyvisszaváltás lehetőségéről.

Amennyiben kérdése merül fel vagy további információra van szüksége, kérjük, forduljon Tátrai Blanka és Teszlák Nikolett értékesítési munkatársainkhoz a tatrai.blanka@pfz.hu és teszlak.nikolett@pfz.hu email címeken.

Pannon Filharmonikusok

INFORMÁCIÓ

Pannon Filharmonikusok – Pécs
Kodály Központ

7622 Pécs, Breuer Marcell sétány 4.

Jegy- és bérletinformáció:
Tátrai Blanka - értékesítési menedzser
Tel.: 72/500-300
E-mail: tatrai.blanka@pfz.hu

Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×