Rózsavölgyi Szalon - Arts&Café

1052 Budapest, Szervita tér 5.
térkép
 Kedves Nézőink!

Elkezdjük pótolni a veszélyhelyzet miatt elmaradt előadásainkat. Egyelőre 5 produkciót tudunk július 13. és 31. között műsorra tűzni pótlásként: Végszó, Kései találkozás, Táncórák, Diplomácia, Valami csaj(ok).

Amennyiben volt jegyük az említett előadások valamelyikére, és szeretnék megtekinteni ebben az időszakban, kérjük, a jegyek cseréje miatt keressék a jegypénztárunkat: +36 30 463 88 22, vagy jegy@rozsavolgyi.hu. Kérjük, legkésőbb július 3-ig jelezzék ezt a szándékukat.

A többi előadást szeptemberben és októberben pótoljuk. Mindezek időpontjait július 13-án tesszük közzé a honlapon, a Facebook-oldalunkon és a hírlevelünkben.

Felhívjuk a figyelmüket arra is: a Rózsavölgyi Szalon teljes légkondicionáló-rendszerét fertőtlenítettük (többször is), és az megfelel az egészségvédelmi előírásoknak. Kölcsönösen vigyázzunk egymás egészségére. Nagyon köszönjük, hogy visszatérnek Önök is.

A Rózsavölgyi Szalon jegypénztárának nyitva tartása:
Június 29. és július 10. között hétköznap 12:00-18:00-ig
Július 13. és július 31. között hétköznap 12:00-20:00-ig.2018-ban ünnepli fennállásának hatodik évfordulóját a Rózsavölgyi Szalon, mely a Rózsavölgyi Zeneműbolt, Pest legrégibb üzlete, a 169 éve ugyanazt a tevékenységet végző bolt felett működik. Az épület 100. évfordulójára átalakult, megszépült a könyv- és zeneműbolt és azzal egybenyitva 2012. április 11-én, a Költészet napján megnyílt a Belváros új kávéháza és művészeti központja, a Rózsavölgyi Szalon Arts & Café. A Rózsavölgyi Szalont 2012 szeptemberétől a Városi Színház Nonprofit Kft. működteti.

A Rózsavölgyi Szalon művészeti koncepciójának lényeges gondolata, hogy elsősorban olyan kortárs magyar és nemzetközi műveket mutasson be, amelyeket hazai színpadokon még nem játszottak. Ezek közül több olyan színpadi adaptáció, mely valamely ismert regény alapján, kifejezetten a Szalon felkérésére íródott.

A 100 négyzetméteres előadóterem 75 személy befogadására alkalmas. A nézőtér kávéházi elrendezésű, hagyományos márványasztalokkal, szecessziós székekkel, kényelmes pamlaggal. A rendezvényeken kívüli időszakban a nézőtér hangulatos kávéházként üzemel, pompás kilátással a megújult belvárosi főutcára. A 15 négyzetméteres mini-színpadhoz komplett fény-, hang- és vetítéstechnika tartozik. A bolton keresztül megközelíthető előcsarnokban büfé, ruhatár, mosdók találhatók. A szalon mozgássérült vendégek fogadására is alkalmas.

A Szalonban működő kávéház könnyű ételekkel, kávé és tea különlegességekkel és folyamatosan változó desszertkínálattal várja vendégeit.

Előadások időrendben Produkciók
INFORMÁCIÓ


Rózsavölgyi Szalon Arts & Café
1052 Budapest, Szervita tér 5.
Tel.: +36 1 486 33 38
Jegyinformáció: +36 30 463 88 22
szalon@rozsavolgyi.hu
www.szalon.rozsavolgyi.hu
facebook.com/rozsavolgyiszalon

Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×