Magyar Nemzeti Galéria

2020.

Múzeum+ 2020. 4 alkalmas bérlet

Múzeum+ Bérlet (4 alkalom, 10% kedvezménnyel és pezsgővel)

Ez az ajándékjegy négyszeri belépésre jogosítja fel birtokosát a havonta egyszer megrendezésre kerülő Múzeum+ esti programra, ahol tárlatvezetésekkel, érdekes beszélgetésekkel, zenével és finom ételekkel várjuk látogatóinkat este 10 óráig. Négy különböző este, négy különböző hangulat, felváltva a Szépművészeti Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában.
Felhasználható 2020. február 13 - december 10. között meghirdetésre kerülő nyolc alkalomból négy estén. A bérlethez egy szabadon választott alkalommal 2 pohár pezsgőt kap ajándékba. A bérlettel az aktuális időszaki kiállítások is megtekinthetők.
Felhasználható több személy belépésére is egy alkalommal (gyűjtőjegyként).

Az egy-egy téma köré szerveződő programok, a hosszított nyitvatartásnak köszönhető késő esti múzeumlátogatás lehetősége, az Élő MúzeumCafé-beszélgetés, az izgalmas előadások, az érdekes tárlatvezetések, a workshop és az egész estés zene természetesnek mondható. 2020-ban mindezt a legnagyobb művészekre fókuszálva élvezhetjük, hiszen a tematikáink Munkácsy, Raffaello, Monet, Tiziano, Bronzino, Csontváry, El Greco és Rippl-Rónai köré szerveződnek! Egytől egyig rendkívüli életutak és rendkívüli életművek - öröm elveszni az alkotásaik tengerében és más szempontból vizsgálni az állandó kiállításainkon felbukkanó műveiket, amihez idén is garantáljuk a szuper programokat.

Időpontok és kiemelt alkotók:

Szépművészeti Múzeum:

Szeptember 10. - Raffaello
Október 8. - Tiziano
November 12. - Bronzino
December 10. - El Greco


Magyar Nemzeti Galéria:
Február 13. - Munkácsy
Október 15. - Csontváry
November 19. - Szinyei
December 3. - Rippl-Rónai

Ár Jegytípus Db
14 000 Ft

Normál ár

KOSÁRBA

Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×