Budapest, Szent István Bazilika

2017. jan.-jún.

Orientale Lumen - Kelet világossága 2017 +

A tizenöt éves születésnapját ünneplő Szent Efrém Férfikar hatodik Orientale lumen sorozatát rendezi meg 2017-ben a budapesti Szent István Bazilikában. A teltházas koncertek, a pozitív vélemények az egyedi és különleges programokról, a vendégként fellépő nemzetközi hírű szólisták és együttesek mind arra ösztönzik a férfikart, hogy a következő évben is folytassa a mára a budapesti hangversenyélet egyik legkülönlegesebb és leglátogatottabb sorozatává érett Orientale lumen-t.

Az elmúlt évadokban különleges vendégeink között volt Sebestyén Márta, Jevgenyij Nyesztyerenko, Nektaria Karantzi, Marie Keyrouz nővér, Kocsis Fülöp püspök, a Moszkvai Pátriarkátus Ortodox Férfikara, a Pozsareváci Barilli Nőikar, az Optina pustyn Vladimir Millerrel, a Lautitia Kóruscsalád vagy Abeer Nehme libanoni énekesnő. A Szent Efrém Férfikar és sztárvendégei a keleti rítusú keresztény egyházzene legszebb kompozícióit mutatják meg a sorozatban.
A hatodik évad egyrészt folytatja már jól körvonalazódó utat, másrészt újdonságokkal is szolgál. A jubileumi év sorozatának koncertjei Afrika, Ázsia és Európa szakrális zenei hagyományait fűzik dallamokká, merítenek a mediterráneum, a szláv világ és a Kárpát-medence zenei tradícióiból, továbbá áprilisi vendégünk, az Iberi Férfikar a világon egyedülálló grúz férfikari örökségéből ad ízelítőt.
Vendégeink lesznek: Sipos Mihály, a Muzsikás együttes primáriusa; Iberi Férfikar Buba Murghulia vezetésével, Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs.

Az Orientale lumen 2017 sorozatra bérletet váltó közönségnek a Szent Efrém Férfikar még egy ajándékkoncertet is ad, melynek műsora meglepetés lesz. A jegymester.hu oldalon legkorábban vásárolt 180 bérlet tulajdonosai jogosultak erre. A hangversenyre 2017. március 4-én, szombaton 17.00 órakor kerül sor az Óbudai Társaskörben. (1037 Bp., Kiskorona u. 6)

Amennyiben Ön az Orientale lumen 2017-es évadára Támogatói bérletet vált, egyszerre biztosítja ülőhelyét a VIP szektor padjaiban és megspórolja a sorban állást a koncertek előtt. Ezen kívül az elsők között kaphatja meg az új Orientale lumen CD-t és a sorozat végén meghívjuk egy koccintásra, ahol megismerkedhet a 15 éves kórus művészeivel és támogatóival.
A csomag ára 19.000. - Ft, amely tartalmazza a koncertjegyeket, a névre szóló ülőhelyét, az Orientale lumen 2015/16 CD-t és egy meghívót a koccintásra.

Jegyárak és bérletárak:
Teljes árú jegy: 3500 Ft, Kedvezményes (diák/nyugdíjas) 2500 Ft
Bérletek 2016. december 31-ig: Teljes árú: 8500 Ft, Kedvezményes (diák/nyugdíjas) 5500 Ft.
2017.január 1-től: Teljes árú: 9500 Ft, Kedvezményes (diák/nyugdíjas) 6500 Ft
Támogatói bérlet: 19.000 Ft

A helyszínen, a hangverseny kezdete előtt 1 órával, bérletek és jegyek korlátozott számban még kaphatók.

Lezárt

Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×